Rognan Fargehandel Nordsjö Idé & Design

Meny

Trender

Finn magien i hverdagen med trender. Her viser vi deg de nyeste og viktige fargetrendene, kanskje finner du litt inspirasjon til oppussingen!

Søken etter det lille ekstra, den som gjør forskjellen i livet vårt, hvordan vi kan legge et ekstra pluss til hverdagen. Det kan være gjennom å se “usynlige” og uutforskede områder, gjennom å se oss selv og hverandre på nye måter, eller ved å utforske naturen og omgivelsene med nye øyne.

Vi finner også nye måter å tilføre farge til livene våre på, og vi søker å dele inntrykk med andre. Holdbarhet er et krav, snarere enn et ønske, og det må backes opp med et genuint engasjement. Vi reagerer på konsumsamfunnet, og innser at vi nå vil hylle det genuine og unike. Det er der vi finner visdommen: gjennom å finne magien i hverdagen.

Fargetrender

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon