Rognan Fargehandel Nordsjö Idé & Design

Meny

Korona informasjon

Det er vanskelige tider i Norge om dagen. Våre butikker følger rådene fra Folkehelseinstituttet og tar forhåndsregler for å begrense smittefaren.

Hjemtransport

Vi prøver å holde åpent som normalt og om du er frisk, kom gjerne innom. Men det er viktig at vi følger forhåndsreglene, spriter hender,  og holder avstand til hverandre. Dersom du sitter i karantene eller ikke ønsker å reise ut kan vi levere varer hjem til deg. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post så avtaler vi hjemlevering av dine varer.

Råd og informasjon om nytt koronavirus

Folkehelseinstituttet og helsenorge.no har nyttig informasjon til alle i befolkningen. Nødnumre må kun brukes av personer som er akutt syke. Hold deg hjemme hvis du er syk. Ring fastlegen hvis du har behov for hjelp fra lege..

Les om rådene fra FHI her!

Les nyttig info om koronaviruset hos helsenorge.no her!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon